Leuk dat je benieuwd bent naar mijn werk! Ik help je graag met een ontwerp op maat. Van een huisstijl voor je bedrijf of (web)winkel tot opvallend drukwerk voor een bruiloft of geboortekaartje. Alles is mogelijk, niets is mij te gek en ik ben pas tevreden als jij dat bent!

Hieronder zie je een greep uit de diensten en mogelijkheden van IMY. Ben je naar iets anders opzoek? Neem contact met me op en we gaan samen kijken naar passend maatwerk voor jouw wensen.

Beeldbewerking

Beelden zeggen meer dan woorden, maar soms is dat beeld niet precies zoals je het wilt hebben. Ik heb een jarenlange ervaring in het bewerken van digitaal beeldmateriaal.

Vrijstaand zetten
Afbeelding uitknippen van de achtergrond, product foto's voorzien van witte achtergrond.

Beeld montage
Elementen toevoegen, veranderen of verwijderen.

Kleurbewerking
Foto's digitaal opfrissen, kleur omzetten of product foto's omkleuren.

Retoucheren
(Oude) beschadigde foto's weer als nieuw maken.

Zwart/wit foto met kleur accenten
Een foto omzetten in zwart wit en onderdelen in kleur accenten zetten.

In memoriam
Een bestaande foto van een dierbare bewerken voor tijdens de uitvaart; achtergrond vervangen voor een neutrale kleur, elementen op de achtergrond verwijderen.

Ontwerpen

Het runnen van een webshop of eigen bedrijf is een tijdrovende klus. Ik kan je wat werk uit handen nemen door je te helpen met het grafische gedeelte, zowel offline als online. Samen gaan we voor een professionele uitstraling voor jouw bedrijf!

Huisstijl
Ontwerpen en drukken van flyers, visitekaartjes, brochures, posters, ansichtkaarten etc.

Webshop
Ontwerpen en drukken van nieuwe producten voor je webshop, kaartjes/stickers voor bij je webshop bestellingen, afzender adres labels.

Social media
Ontwerpen van online content voor op social media, banners, profiel foto etc.

Promo
Ontwerpen van promotie materiaal en advertenties voor in (online) magazines.

Trouwen en geboorte

Opzoek naar een uniek geboortekaartje, trouwkaart of een complete bruiloft huisstijl? Ik ontwerp met grote zorg en veel liefde volledig naar jullie wens. Elk ontwerp is uniek en wordt alleen voor jullie gemaakt. Naast het ontwerp verzorg ik ook het drukwerk en de enveloppen.

Benieuwd naar het stappenplan en de werkwijze? Klik hier (PDF).

De Bollenmeisjes
Wil je écht iets uniek voor jullie bruiloft? Kijk dan eens op de site van De Bollenmeisjes. Daar vind je 2 bruiloft huisstijlen; Watercolor & Botanical. Het is een mooie combinatie van drukwerk & bindwerk, gericht op het pure ambacht.

Het drukwerk is ontworpen door Lieke van IMY. De ontwerpen voor het bindwerk zijn van Paula van 1000en1boeken en zijn permanent en kleurvast bedrukt op het speciale linnen. Daardoor gaat het lang mee en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Het bindwerk is met de hand gebonden door Paula en naar wens te personaliseren met namen en/of datum in foliepers.