Posted by on 7 februari 2017

Voor ouders die niet meer bij elkaar zijn
Als ouders uit elkaar gaan dan krijgt een kind te maken met een nieuwe vormen van gezinslevens waarbij papa en mama niet meer bij elkaar wonen. Soms gaan kinderen bijvoorbeeld alleen in het weekend of om de week bij papa of mama wonen en door de weeks andersom. Juist voor kinderen is het belangrijk dat er in de nieuwe situatie vertrouwen, regelmaat en consistentie is en dat ouders goed met elkaar blijven communiceren over de dagelijkse, wekelijkse gang van zaken in het leven van hun kinderen.

Het Overdracht Boek is hierbij onmisbaar voor ouders die niet meer bij elkaar zijn en wekelijks een overdracht moeten doen met de kinderen.

Kleine gebeurtenissen
In het Overdracht Boek houden beide ouders heel eenvoudig de belangrijke dingen bij over de kinderen. Hoe hebben ze geslapen en hoe was hun gedrag? Hoe ging het met eten en drinken? Hoe staat het met school en hebben ze huiswerk?

Belangrijke onderwerpen
Er is ook een blok voor speciale thema’s zoals lichaam en gezondheid waar je bijvoorbeeld updates invult over kleding, dokter bezoeken of medicijnen. Er is ook een apart blok voor hobby en sport waar beide ouders alles goed kunnen bijhouden.

Grote gebeurtenissen
Achterin het boek staat een jaarplanning waar grote gebeurtenissen kunnen worden ingevuld zoals vakantie, uitstapjes, schoolreisjes of logeren.

Wekelijkse overdracht tussen ouders
Het boekje is uitgevoerd in A5 formaat met softcover en spiraal binding. Het heeft ruimte voor 52 overdrachten en de bladzijdes zijn makkelijk beschrijfbaar. Per pagina zijn er 6 verschillende blokken met de verschillende thema’s; slapen en gedrag, eten en drinken, lichaam en gezondheid, school en huiswerk, hobby en sport. Het Overdracht Boek is verkrijgbaar voor €16,95. Klik hier om het boek te bestellen in de webshop.

HippeShops geeft 2 van deze boeken weg! De winactie loopt tot en met 8 maart. Meedoen kan via deze link.

Posted in: Nieuws