Posted by on 4 april 2017

Twee weken terug kreeg ik een mail van Wendy Venema van Eerlijk Speelgoed. In haar shop verkoopt zij 2 soorten CreaTimbers; houten balance boards die kinderen helpen te oefenen met evenwicht, hand-oog coördinatie en het versterken van spieren.

De boards zijn verkrijgbaar in 2 soorten en totaal 32 kleuren en dat was nou precies het probleem… Ze had van de leverancier 1 foto gekregen die moest worden omgekleurd naar de 32 kleuren die beschikbaar zijn. En daar kwam ik om de hoek kijken!

Naast het vormgeven van verschillende online en offline ontwerpen, help ik ook bij het bewerken van beeldmateriaal voor bijvoorbeeld webshops. Van Wendy kreeg ik een overzicht van de kleuren die zij in de webshop heeft staan en de originele foto die bewerkt moest worden. Zie hieronder het resultaat.

Heb je ook beelden die bewerkt moeten worden? Ik kan je daar bij helpen! Denk dan aan kleuren omzetten van product foto’s, objecten of mensen vrijstaand zetten van de achtergrond, maar ook het ‘opknappen’ van een foto van een dierbare die is overleden. Meer info? Bel of mail gerust!

beeldbewerking

beeldbewerking

Met dank een Suzan Biemans Peters van de Online Etaleuze die Wendy heeft doorverwezen naar mij.

Posted in: Nieuws